Pris for træninger, tests og andre prøver

Prisen for holdtræning er lagt fast for 2023.

Det koster 500 kr. for 8 træningspas á 1-2 timer – efter hundens alder og formåen.
Det koster 375 kr. for 6 træningspas á 1-2 timer – efter hundens alder og formåen.

Der vil normalt være 6-8 hunde på holdet.

Det koster     kr. for 6 sportræningspas inkl. udgifter til blod, klove o.a. – Max 6 hunde på holdet.

Der kan være to trænere på holdet, men standarden er én træner pr. hold.

Hvis der er interesse for træning i områder, der ikke kan tilmelde minimum 4 hunde, kan man rette henvendelse til enten bestyrelsen, træningsudvalget eller kalenderkoordinatoren og høre om eventuelle muligheder.

Priser for tests og andre prøver (2023):

Grøn Test koster 300 kr.

Andre prøver koster 350 kr.

Regler for tilmeldingsgebyr og evt. refundering.

Som udgangspunkt er enhver tilmelding til et tilbud/arrangement i SFR – Back to Basics bindende ved betaling af tilmeldingsgebyr.

Tilmeldingsgebyret tilbagebetales, hvis tilbuddet/arrangementet aflyses af SFR – Back to Basics eller afbrydes af uforudsete hændelser.

Hvis din tæve er gået i løbetid refunderes tilmeldingsgebyret – minus et administrationsgebyr på 50,00 kr. (2023). Dog ikke ved deltagelse i holdtræning/tilbud over en længere periode -eller ved tilbud, der ikke udelukker løbske tæver.

Ved sygdom/skade hos hund eller fører, som bekræftes ved hhv. dyrlægeerklæring/lægeerklæring refunderes tilmeldingsgebyret – minus et administrationsgebyr på 50,00 kr. (2023)

Ved enkelte, større arrangementer med tidlig tilmeldingsfrist og betaling, kan der fastsættes et afmeldelsesgebyr på 50% af tilmeldingsgebyret ved afmelding senere end den i invitationen nærmere fastsatte dato.